Tradició i qualitat

Embotits tradicionals des de 1940

Embotits Cassany va ser fundat l’any 1940 per en Salvador Cassany Vilarrassa, un professional que va dedicar la seva vida a elaborar embotits de la manera més tradicionals i de la màxima qualitat. Va transmetre la seva llarga experiència al seu fill, en Josep Cassany Vila, qui des de ben jove va seguir els seus passos, dedicant la seva vida a perfeccionar i millorar tot el que el seu pare li havia ensenyat.

Mètode artesanal

El mètode artesanal s’ha transmès de generació en generació per mantenir l’essència i l’autenticitat dels nostres embotits.

Actualment, a Embotits Cassany som una empresa familiar que destaca per la qualitat dels nostres productes i per seguir fent els embotits com es feia fa 80 anys enrere respectant el mètode tradicional i aprofitant les millores tecnològiques per fer un producte encara millor. Tots els nostres productes estan sotmesos a estrictes controls sanitaris i de qualitat per poder garantir als nostres clients i amics que l’embotit que consumeixen a les seves llars és de la millor qualitat.

Veure productes

Història i tradició

El nostre objectiu és transmetre, a través dels nostres embotits, la història d’aquest producte amb tanta tradició a la comarca d’Osona i fer que el vostre paladar us transporti uns anys enrere en la gastronomia mes típica i artesanal de la nostra zona.

Contacte